Over mij

Bij alles wat ik doe staat de relatie tussen mens, dier en hun directe, fysieke leefomgeving centraal. Onder welke omstandigheden voelen we ons op ons best? Dat is voor mij erg belangrijk.

 

Mijn loopbaan begon in de bouwkunde en de architectuur. Later stapte ik over naar de stedenbouw. Ik heb ruime ervaring op diverse terreinen in de ruimtelijke ordening. Van ruimtelijke ordeningsprocessen en ontwerpprocessen tot burgerparticipatie.

 

Aangestoken door enthousiaste verhalen van ZZP-ers om mij heen koos ik voor het zelfstandig ondernemerschap. Ik zoek persoonlijke ontwikkeling, nieuwe projecten en nieuwe contacten. Wat wil ik doen? Wat vind ik belangrijk? Voor wie ga ik aan de slag? En met wie? Het prikkelt me enorm en geeft me energie. 

Als ondernemer zoek ik nadrukkelijk de samenwerking met anderen. Met mijn jarenlange ervaring in het vak heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd. Ik ben een teamspeler. Open en enthousiast, met humor, creatief, resultaatgericht, volhardend en nauwgezet.

 

Ik ga graag op pad de natuur in. Wandelen, fietsen, kanoën, altijd met de verrekijker bij de hand. Muziek is mijn grote liefde. Ik speel accordeon en piano: solo en samen met anderen. Ik ben een enthousiast teamsporter.

 

Mieke Bos

ROmiek

© februari 2020 by ROmiek