top of page

Over mij

Aangestoken door enthousiaste verhalen van ZZP-ers om mij heen, koos ik in 2014 voor het zelfstandig ondernemerschap. Ik schrijf ​teksten voor stedenbouwkundige documenten, beeldkwaliteitplannen, welstandsnota's, bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen. Mijn teksten zijn helder, eenvoudig en prettig om te lezen. Ik verbeeld ruimtelijke plannen in kaarten en maquettes. Ik verzorg de lay-out van rapporten en de bijbehorende inhoudelijke en ondersteunende illustraties en infographics.

Bij alles wat ik doe staat de relatie tussen mens, dier en hun directe, fysieke leefomgeving centraal. Onder welke omstandigheden voelen zij zich ons op hun best? Dat is voor mij erg belangrijk.

Mijn loopbaan begon in de bouwkunde en de architectuur. Later stapte ik over naar de stedenbouw. Ik heb ruime ervaring op diverse terreinen in de ruimtelijke ordening. Van ruimtelijke ordeningsprocessen en ontwerpprocessen tot burgerparticipatie.

Als ondernemer zoek ik nadrukkelijk de samenwerking met anderen. Met mijn jarenlange ervaring in het vak heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd. Ik ben een teamspeler. Open en enthousiast, met humor, creatief, resultaatgericht, volhardend en nauwgezet.

Ik ga graag op pad de natuur in. Wandelen, fietsen, kanoën, altijd met de verrekijker bij de hand. Muziek is mijn grote liefde. Ik speel accordeon en piano: solo en samen met anderen. Ik ben een enthousiast teamsporter.

Mieke Bos
ROmiek

bottom of page